b&b over te nemen frankrijkb&b te koop frankrijkb&b te koop in frankrijkgites de france te koopgites te koop frankrijkgites te koop in frankrijkgites te koop in zuid frankrijkgites te koop zuid frankrijkte koop gites frankrijk

Op zoek naar belgische makelaar in andalusië?


belgische makelaar in andalusië
 
Over Costas Casas Marbella - Vlaamse Immo - Nederlandse Makelaar.
Vast personeel met een internationale én locale achtergrond, die het gebied en de markt perfect kennen. Wij zoeken dagelijks de gehele markt af naar de beste deals. Toegang tot ALLE woningen. De beste selectie toegespitst op uw wensen. Gespecialiseerd in up-market woningen en toplocaties. Persoonlijke, doelgerichte aanpak en langetermijnvisie. Professioneel objectief advies, passie en toewijding. Gepersonaliseerde en complete after-sales service. Juridische adviezen: 100 zekerheid bij aankoop. Architect en aannemer voor nieuwbouw en renovaties. Bezichtig met ons alle nieuwbouw projecten die aan uw wensen beantwoorden. U betaalt geen cent meer dan bij de projectontwikkelaar, maar u geniet van onze marktkennis en Top-Service! Ons kantoor Costas Casas in Puerto Banus te Marbella. Deskundige begeleiding en toegang tot de hele markt. Úw Belgische immo en Nederlandse vastgoedmakelaar voor Marbella en de hele Costa del Sol. Professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service kenmerken onze dienstverlening. Uw persoonlijke makelaar voor topprojecten op toplocaties en geselecteerd vastgoed.
Makelaars in Competa, Spanje.
Villasol is a long established, experienced real estate agency in Nerja.If you are looking to buy or rent a property in or around Nerja then look forward to helping you find the place of your dreams and within your budget.We have. Gegevens van de makelaar.
Het ene vakantiehuis in Spanje is het andere niet.
Het probleem van de Belgische banken is dat ze geen hypotheek kunnen nemen op een goed in Spanje. Of niet willen, omdat dat om juridische redenen erg ingewikkeld is. Om een lening te kunnen krijgen, zult u dus een pand dat zich in België bevindt in hypotheek moeten zetten.
Spanje te koop Finca voor renovatie op 15.000 m2 grond met super Zeezicht ZUID-SPANJE Andalusia COSTA TROPICAL Kust 20 km € 275.000.
Het object ligt net even 8 km boven het gewilde dorpje OTIVAR op 5 min en met alle voorzieningen langs de alom geprezen zeer mooie en onlangs totaal gerenoveerde TOURISTISCHE route nl.de A 4050 carretera SUSPIRO DEL MORO of ook wel carretera de LA CABRA genoemd zijnde een adembenemende oude weg die loopt van ALMUNECAR naar GRANADA op 45 min.met oa mooi skigebied dwars door het achtergelegen NATUURGEBIED n.l het Parque natural de las Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama.Betaling in alle valuta mogelijk!
advies bij aankopen van een woning in andalucia zuid-spanje.
Een adviesbureau, géén immokantoor. Wij zijn een adviesbureau voor vastgoed in Zuid-Spanje, meer specifiek de Axarquia streek ten Oosten van Malaga in Andalusië. Wij zijn géén immokantoor, maar helpen Belgische en Nederlandse klanten die interesse hebben in een woning in deze streek graag op weg, dit op basis van onze eigen ervaring en onze lokale contactpersonen. Een vrijblijvend gesprek bij u thuis. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis geven wij meer uitleg over de streek, over de mogelijkheden om in Axarquia een woning te kopen, waar u op moet letten, wat de verschillende stappen zijn in het aankoopproces, enz. Opstellen van een financieel plan. We helpen u graag met het opstellen van een financieel plan indien u een woning zoekt om te verhuren of indien u een businessplan nodig heeft in het kader van een hypothecair krediet of investerings-krediet. Onze partner in Axarquia. Maar we luisteren vooral naar waar u op zoek bent! En eens duidelijk is wat u zoekt, brengen we u in contact met onze makelaar in Axarquia, een Belgisch-Nederlandse die uitgeweken is naar Spanje en die ondertussen bijna 10 jaar ervaring heeft als makelaar in de Axarquia streek.
Andalucia Vastgoed: uw bron voor vastgoed in Andalusië.
WELKE TAKSEN BETAAL JE BIJ DE KOOP OF VERKOOP VAN JE WONING? getuigenis van klanten. Ron en Marijke. Somos Ron y Marijke de Holanda. Eind april 2018 lagen we nog onder een palmboom aan een zwembad in Maleisië te mijmeren over onze toekomst als gepensioneerden.
Het kostenplaatje van een vakantiestek onder de Spaanse zon Second Home Expo.
Gain elk geval na of de makelaar geregistreerd is. En het is zeker geen slechte overweging om samen te werken met een Belgische makelaar die zowel in België als in Spanje een vast kantoor heeft. Hij is immers vertrouwd met de gebruiken en wetgeving in zowel België als Spanje en kan u wijzen op de verschillen tussen beide.
in het zuiden van spanje - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Koestert u allang de wens naar een luxe vakantiewoning in het zuiden van Spanje? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten Costa del Sol regio. Vous rêvez depuis longtemps d'une' résidence secondaire dans le sud de l'Espagne?' Comme agence immobilière belge, INVESTINSPAIN peut vous aider à trouver votre appartement à la Costa del Sol.
Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol - Andalucia Specialist.
Bahía de Marbella. Valle del Sol. San Pedro de Alcántara. Mijas Mijas Costa. La Cala Golf. Riviera del Sol. Cerros del Aguila. La Cala Hills. La Cala de Mijas. San Roque Club. Serranía de Ronda. Cortes de la Frontera. Jimera de Líbar. Cuevas del Becerro. Sierra de las Nieves. Pueblo Nuevo de Guadiaro. San Martín de Tesorillo. Valle del Guadalhorce. Villafranco del Guadalhorce. Valle de Abdalajis. Alhaurín de la Torre. Alhaurín el Grande. Estacion de Cartama. Te Koop of te Huur. Deurbel met intercom. In prijs verlaagd.

Contacteer ons

appartementen
appartement te koop ibiza
appartement te koop la duquesa
appartement te koop malaga
appartement te koop malaga zeezicht
appartement te koop marbella
appartement te koop marbella aan zee
appartement te koop spanje
appartement te koop spanje zeezicht
belgische makelaar costa del sol
belgische makelaar in andalusië
belgische makelaar in andalusie